AKTUELNO

Pevačica je na društvene mreže podelila fotografije sa njenog i Veljkovog venčanja, dok je odlučila da napiše sve što joj je na duši, te da suprugu uputi reči koje su dirnule mnoge.

Folk zvezda Seka Aleksić danas obeležava godišnjicu braka sa Veljkom Piljikićem, sa kojim već godinama živi u vili u Staroj Pazovi, dok je pre tri godine na svet donela njihovo prvo dete, sina Jakova.

Foto: Printscreen Instagram/seka_aleksic

Pevačica je na društvene mreže podelila fotografije sa njenog i Veljkovog venčanja, dok je odlučila da napiše sve što joj je na duši, te da suprugu uputi reči koje su raznežile mnoge.

- Muž i žena treba da budu kao ruke i oči! Kada ruka boli - oči plaču. A kada oči plaču - ruke brišu suze! Sv. Jovan Zlatoust - navela je Aleksićeva ispod njihovih fotografija.

- Danas nam je 9 godina braka, a 10 godina ljubavi! U životu je teško sresti srodnu dušu, ali kada je nađeš imaš je zauvek! Bogu hvala na svemu, na tome što te imam, na našim dečacima i na ljubavi koju mi pružaš! - istakla je pevačica.

Vlasnica hita "Evo" je putem storija podelila niz slika, uz prigodne opise za današnji dan, koji je Seki i njenom dragom i te kako poseban. Nema sumnje da je Veljka prijatno iznenadila ovim znacima pažnje.

Foto: Printscreen Instagram/seka_aleksic

Autor: Pink.rs

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

#godišnjica

#pevačica

'