AKTUELNO

Pevačica ispričala sve što joj je na duši.

Voditeljka Rada Radenović je u svojoj autorskoj emisiji "Rada sam" posvetila određeno vreme svojoj gošći Goci Tržan, sa kojom je povela veoma zanimljiv razgovor o njenoj karijeri, porodici i ljubavi sa suprugom Rašom Novakovićem.

Goca iza sebe ima brak sa Ivanom Marinkovićem sa kojim je dobila ćerku Lenu, na koju je jako ponosna. Ona je u novom izdanju ove emisije priznala da nije obaveštena da je njen bivši suprug ušao u romansu sa učesnicom "Zadruge" Miljanom Kulić koja je ostala trudna i da je beba na pragu.

Foto: Pink.rs/e-stock Ivan Dobričić

Ne zanima me i baš me briga. Ne mislim ništa to nije deo mog život. To što će da bude ponovo otac, neka mu je sa srećom. Ja svakome u životu želim sreću. Ako postoji ikakva mogućnost da oni budu u braku, da se skuće, da osnuju porodicu, ja sam potpuno u tom fazonu - rekla je pevačica.

Foto: TvPinkPrintscreen/Clip.rs

Pročitajte još: Goca OTKRILA da POZNAJE Lunu od malih nogu, pa PRIZNALA da joj se Anabela POŽALILA! (FOTO)

S obzirom na to da će njena ćerka Lena dobiti brata, Goca ističe da ona tako ne gleda na tu situaciju i da svoju mezimicu time neće opterećivati.

Moje dete ima već dovoljno komplikovan život zbog svih okolnosti koji smo joj priredili moj suprug i ja. Zaista, ja time ne želim da joj komplikujem život, kada bude napunila 18 godina ima pravo da bira da li će biti u kontaktu sa tom osobom, ja ću učiniti bilo šta da moje dete bude zaštićeno od zloupotrebe - kaže Goca.

Foto: TvPinkPrintscreen/Clip.rs

D. B.

#Goca Tržan

#Miljana Kulić

'