AKTUELNO

Poznata voditeljka je za Pink.rs pokazala svoj stan u samom centru srpske prestonice.

Suzana Mančić i dalje je jedna od najlepših žena na javnoj sceni, a u poslednjem periodu mnogi komentarišu kako nikada bolje nije izgledala.

Foto: YouTube screenshot

Popularna voditeljka i, prema mišljenju mnogih, najlepša Loto devojka, je za portal Pink.rs otvorila vrata svog doma u strogom centru Beograda.

Ono što prvo privlači pažnju u Suzaninom domu, uređenom sa mnogo ukusa i pažnje, jeste predivan pogled na Vaznesenjsku crkvu, koji oduzima dah.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Mančićeva je osim zdravom ishranom, liniju dovela do savršenstva dugim šetnjama sa psom Noa, koji u njenom domu i srcu ima posebno mesto.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Mesto za opuštanje i Suzanina oaza mira jeste dnevna soba, gde voditeljka nakon napornog dana uživa i gde provodi najviše vremena.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Topli braon, bež i svetlo roze tonovi odaju utisak ušuškanosti i mira, a detalje, koji upotpunjavaju njenu dnevnu sobu, Suzana je birala sa ukusom i stilom.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Kao i u dnevnoj sobi i u trpezariji su zidovi ukrašeni umetničkim slikama, a središnje mesto zauzima veliki sto od punog drveta i stilski nameštaj.

Kako Suzana kaže, najviše voli kada porodicu i prijatelje, a posebno ćerke Teodoru i Nataliju, okupi za ručkom.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Popularna Loto devojka voli da provodi vreme i u kuhinji, koja je uređena po njenoj meri, a od nedavno, tu sprema isključivo zdrave obroke, kako bi održala izgled kojim i dalje oduševljava.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Autor: M. Đurović

#Suzana Mančić

#voditeljka

'