AKTUELNO

Kako je istakla, o pomirenju s bivšom cimerkom iz "Zadruge" uopšte ne razmišlja.

Da se svi oni sukobi koji se dese tokom trajanja rijalitija "Zadruga" ne završavaju onda kada prođe finalno veče dokazala je danas bivša učesnica druge sezone, sudija Snežana Ilić, koja je donela odluku da njeni brojni konflikti sa pevačicom Zoricom Marković dobiju sudski epilog. Sudija u penziji došla je danas u pratnji svog advokata u Treći osnovni sud u Beogradu, gde se obratila okupljenim novinarima i tom prilikom priznala da je protiv markovićke podnela čak dve tužbe.

Foto: Pink.rs.

Ovo je ročište po krivičnoj tužbi. Ja sam tužila Zoricu Marković zbog krivičnog dela uvrede i priložila CD. Ona je mene vređala profesionalno, moralno, vređala je moju ćerku, psovala mi mrtvu majku, pljunula me je... A podneta je i druga tužba, za nadoknadu štete zbog povrede uvrede i časti - e, to smo ćerka i ja zajedno, to ide u parnicu - objasnila je Snežana, koja je istakla da odbija bilo kakav pokušaj medijacije, odnosno mirenja zavađenih strana, posle svih reči koje joj je Zorica uputila.

Iako je i sa drugim zadrugarima ulazila u sukobe, protiv njih neće podneti prijavu, već samo protiv Zorice kojoj, kako kaže, neće oprostiti ono što joj je govorila tokom trajanja druge sezone "Zadruge".

Foto: Pink.rs.

- Ona je mene uvredila. Ja sam radila, ipak, jedan ozbiljan posao, dugogodišnji sudija... Otišla sam u penziju, da sam primala mito - to je strašna uvreda. Da sam ja najgori sudija na svetu, da sam ljude slala u zatvor, ja nikog nisam slala u zatvor... Ona je ljude huškala protiv mene. Ona kaže da ima dokaze, pa eto, neka priloži dokaze - istakla je Snežana Ilić.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

S druge strane, pevačica se danas nije pojavila na prvom zakazanom ročištu.

I. R., D. T.

#Rijaliti Zadruga

#Snežana Ilić

#Zorica Marković

'