AKTUELNO

Ne razmišlja o pomirenju sa Kristinom?

Kristina Kockar je u rijaliti "Zadrugu" ušla kao prevarena žena koju je Slobodan Radanović pred milionskim auditorijumom zamenio sa blogerkom Lunom Đogani. Kiji je u tom trenutku kao rame za plakanje dobrodošao bivši dečko Andrija Lazović, sa kojim je, nakon svega što se desilo, obnovila vezu.

Foto: Instagram

Mladi Podgoričanin je zavredeo pažnju javnosti Kristininim čestim spominjanjem u Beloj kući, ali i time što je vrlo aktuelan na društvenim mrežama.

Andrija je maksimalno podržavao svoju devojku tokom boravka u rijalitiju, što je pokazivao i svojim Instagram storijima, sve do momenta kada je Kristina priznala da i dalje voli svog supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Bliskost još uvek zakonitih supružnika mu je zasmetala, a svoje mišljenje o njima je izrazio putem Instagram profila kada im je poželeo sreću u braku.

Čini se da je Lazović shvatio da Kijina ljubav prema Slobi nikad neće prestati i da nema svrhe da je čeka, pa se "bacio" u potragu nove devojke.

Foto: Instagram

Naime, on je na svom Instagram nalogu objavio stori sa zagonetnom osobom i pritom stavio srce. Da li se radi o lepšoj polovini ili je u pitanju prijatelj ostaje da saznamo.

Pročitajte još: DALA MU SVOJ ULTIMATUM: Luna dala Slobi DVA IZBORA, on je svojim odgovorom URNISAO! (VIDEO)

Pink.rs.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'