AKTUELNO

Ovo nije mogla da sakrije.

Popularna pevačica Goga Sekulić svoje slobodno vreme provodi uživajući na Crnogorskom primorju sa svojim sinom, a kako će mesecima boraviti pored mora, ekipa emisije ,,Premijera" iskoristila je priliku da razgovara sa njom i sazna kako Goga provodi dane i šta joj je najveći prioritet.

Foto: TvPink Printscreen

Ustajem rano, predveče neka šetnja... Neko kaže da je isti Uroš, neko kaže da liči na mene. Neko na dedu i babu, ja kažem samo da je živ i zdrav. Zna se šta hoće, a šta neće. Recimo, kada se rodio, nakon mesec dana nije hteo skafander, šutira nogama, nije hteo ni kapice. Izbegavam da ga kupam u moru, a meni je bitno da ovde budem zbog zdravlja, vazduha, jer sam imala problem sa sinusima - ispričala je Goga.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se trenutno nalazi u društvu svoje mame i tetke, mnogi su zaključili da ona više nije u dobrim odnosima sa svojim suprugom Urošem, a ona je kroz smeh priznala da više ne obraća pažnju na te naslove, pa je pred objektivom premijerne kamere otkrila zbog čega njen suprug nije prisutan.

Svi su me pitali gde je Uroš, neki pišu da nije tu, a neki kažu da je ovde sa mnom. Tata je bio i opet će doći, on dođe na par dana da nas vidi i vraća se. Uklapamo se prema mogućnostima, on dosta radi, ima akademije u Cirihu - rekla je Goga.

K.Ristić

#Goga Sekulić

'