AKTUELNO

Nije mogla da sakrije ovo.

Odlukom glasova publike, Biljana Micić je sa 32% glasova zvanično i zauvek napustila Zadrugu 2. Ona se odmah pozdravila sa svima, a u studiju ju je dočekala majka koja je zaplakala kada je posle tri nedelje uživo videla svoju ćerku.

Biljana se odmah raspričala u studiju, a u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević otkrila je ko je nju najviše razočarao i priznala da nije pokazala ono što su mnogi od nje očekivali.

Foto: TvPink

Ja sam živ dokaz da izgled ume da prevari. Adam me razočarao, mislio je da ćemo se smuvati kad ja uđem. Mi smo bili okej par dana, posle sam se sklonila od njega, njemu nedostaje porodica, sve sa Marijanom ga je napunilo negativnom energijom. Kada su me podigli, on je prebledeo. Nismo se ni pozdravili - rekla je Biljana.

Dušica joj je dala papirić kako bi napisala ko će biti vođa naredne nedelje, a obzirom na to da je Veliki šef čuo sve o njenom dogovoru sa Lepim Mićom, njoj je saopšteno da u pismu može navesti bilo kog zadrugara osim njega.

Foto: TvPink Printscreen

Biljana je imala pozitivne komentare na račun mnogih ukućana, ali ipak postoji jedna osoba zbog koje se pokajala što je bila u dobrim odnosima.

Ni prema kome ne bih promenila odnos, mene su stvarno prihvatili odlično. Možda prema Brendonu, ne bih bila toliko dobra sa njim. On se meni izvinio da bi dobio neku korist od mene. Ja sam se pribojavala da će on uraditi nešto, definitivno bih sa njim bila na većoj distanci. Sa ostalima sam bila super - istakla je Micićka.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u nastavku, a kakva će biti reakcija Lepog Miće kad sazna da on ipak neće biti zadužen za vođstvo, preostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Biljana Micić

'