AKTUELNO

Da li su ipak više od prijatelja?

Jedan od najkontroverznijih učesnika "Zadruge 2" Lazar Jeremić Jera večeras je u emisiji "Zadruga - narod pita" kod voditelja Milana Miloševića odlučio da otvori sve karte. On je otkrio da je uvek sam sebe izdržavao i da zato zna sve kućne poslove da radi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOK TI UŽIVAŠ U SPA CENTRU, JA PLAČEM KAO KIŠA... Nadežda i dalje neutešna nakon što je Panić nasrnuo na nju, a evo šta je OBEĆALA svojim fanovima! (FOTO)

Ja sam od 12. godine sam sebe izdržavao, zato sam naučio da perem, peglam, kuvam. Upisaću sada trenersku školu. Za nekoliko dana radim operaciju kolena. Doktori tvrde da to ne radim da bi se vratila fudbalu, već da bih normalno da hodam. Ali ja se nadam da ću se vratiti fudbalu, jer to najviše volim, u tome sam najbolji - naveo je Jeremić.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Lazar je progovorio i o svojoj prijateljici Marijani Zonjić, sa kojom je u Beloj kući imao veoma turbulentan odnos.

Čujemo se konstantno, njeni roditelji su pričali da ne mogu da veruju da sam ja takav. Taj neki naš konflikt se dogodio, normalno, njen otac mi to uopšte nije zamerio. Videli smo se, ona je sad kod kuće, trebalo bi da idem kod nje - istakao je Jeremić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Lazar Jeremić Jera

'