AKTUELNO

Bivše cimerke zaratile!

Tokom gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" bivša zadrugarka Dragana Mitar prozvala je pobednicu druge sezone Lunu Đogani. Dragana je tokom emisije rekla kako je Luna unuštila brak jednoj ženi, misleći na Kristinu Kiju Kockar, i dotakla se Lunine porodice.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je isto uništila brak jednoj ženi, a mene ovde stavljaju na lomaču. Gospođa koja pozdravlja tu porodicu Đogani, tu su isto rastavljeni brakovi. Iskreno, iznenađena sam zbog nekih komentara - rekla je Dragana Mitar u emisiji 'Zadruga - Narod pita'.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: ONA JE UNIŠTILA BRAK JEDNOJ ŽENI, a mene stavljaju na lomaču! Dragana Mitar BESNA zbog komentara gledateljke, pa ovako isprozivala Lunu! (VIDEO)

Povodom ove situacije želeli smo da čujemo i Lunin komentar, a Đoganijeva je žestoko odbrusila Dragani i za portal Pink.rs rekla kako je i Mitrova uništila nečiji brak.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Stvarno nisam gledala, bila sam u studiju do dva jutros. Uspevam da uhvatim samo stvari koje su vezane za mene i to na vašem portalu Pink.rs, ali nisam ispratila to. Koliko znam, Dragana je isto upropastila brak nekom, koliko se ja sećam ili sam ja možda bila u nekom drugom rijalitiju - izjavila je Luna za portal Pink.rs.

Inače, Luna Đogani nedavno je objavila svoju prvu pesmu koja za kratko vreme pobrala sve simpatije publike, a uskoro nas očekuje i njena druga numera, kao i mnogobrojni nastupi koje je najavila širom regiona.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'