AKTUELNO

Kulićeva iznela žestoke osude na račun bivše cimerke.

Luna Đogani je u najgledanijem rijalitiju u regionu "Zadruzi" uplovila u ljubavnu romansu sa Slobodanom Radanović, uprkos činjenici što je on oženjen Kristinom Kockar. Mnogi ukućani su osudili postupak ovo dvoje ukućana.

Miljana Kulić je gostujući u emsiji "Zadruga - narod pita" rekla šta misli o onome što su oboje učinili pred milionskim auditorijumom.

Foto: Printscreen Instagram/Printscreen Youtube

Niko ne krivi Lunu. Koliko je kriva Luna, toliko je i Slobodan. Ona nije mogla na silu da ga prisili, on je to želeo i svesno uradio. Ona je druga, nije poštovala sebe. Luna je apsolutno sve trebala da stavi na papir. Svesna je ušla u to, kao i on. Tražila si, sada gledaj i trpi za ono što si uradila. Kada si već ušla u rijaliti, treba da se izboriš sa tim. Ljubavnica nikada ne može da bude žrtva. Ima 22 godine, i treba da je voli slobodan momak, a ne Slobodan Radanović. Posle toga, znajući šta je uradila, ona ljubomoriše. Kada je Kiji umro otac, ona mu je i tada ljubomorisala kada on provodi vreme sa njom. On nije smeo prva tri meseca da pogleda u Kiju, jer bi ona odmah izljubomorisala. Niko ne osuđuje ljubav. Kokošiji mozak samo to može da dozvoli sebi, samim tim što stupiš u vezu sa čovekom koji je zvanično oženjen na papiru, ne poštuješ samu sebe. Gaziš moralne vrednosti sebe i svoje porodice i moraš da budeš spremna da snosiš posledice za ono što si uradila - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DRAGINJA JE PODRŽALA LUNU I SLOBU SAMO DA BI SE OTARASILA KIJE! Miljana OPLELA po ljubavnom paru, pa priznala: Oni su imali dogovor! (VIDEO)

Kulićeva smatra da je blogerka svojim postupkom samo sebi naškodila i da za sve ono što je uradila mora da snosi posledice.

Šta je još Miljana rekla o ovom ljubavnom paru poslušajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'