AKTUELNO

Sa knedlom u grlu je pričala o nasrtaju.

Voditelj Milan Milošević je ove noći u specijalnoj emisiji ugostio Nadeždu Biljić, Pinkovu zvezdu i bivšu zadrugarku koja je u ranim jutarnjim satima brutalno pretučena od strane svog dečka Tome Panića koji je bio u pripitom stanju.

Nadežda je tokom gostovanja u emisiji priznala da je dobila ogromnu podršku sa svih strana, ali isto tako i da je naišla na "napade i osude" mnogih žena.

Foto: TvPink Printscreen

Da vi samo vidite šta su meni žene pisale ispod fotografija. Pisale su mi "da mi tako treba, da sam ja kriva, da služim samo da se nekome nataknem na k*rac, da sam u tome najbolja" - pričala je Biljićeva, a potom je istakla da Paniću nikada neće oprostiti zbog onoga što joj je uradio.

Foto: TvPink Printscreen

Posle ovoga ništa neće da me slomi. Ja samo kažem da ne postoji to "izvini" za ovo što mi je uradio... On kao da je jedva čekao da se uhvati čašice, samo je tražio način da napravi problem. A samo 24 sata pre nego što se ovo desilo, on je rekao da će da se smiri. Ovo je možda njegov način da pokaže da je on muško - nastavljala je Nadežda.

Pročitajte još: NEKOLIKO SATI PRE INCIDENTA BILI SU NA NJEGOVOM NASTUPU! Vojke Đans otkriva detalje razgovora sa Nadeždom i Tomom, pre nego što ju je Panić FIZIČKI NAPAO! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'