AKTUELNO

Sa knedlom u grlu otkrio je šta je prava istina.

Miki Đuričić i Aleksa Savić distancirali su se jedno od drugog iako su od samog početka bili u dobrim prijateljskim odnosima, a pčelar je u nekoliko navrata isticao da bi voleo da ima sina kao što je on.

Međutim, Aleksa se udaljio od svog druga otkad je Đuričić ušao u konflikt sa bivšom učesnicom Zadruge, Višnjom Petrović. Đuričić mu je na tome mnogo zamerio, a onda su u toku noći u emisiji ,,Pitanja gledalaca" ušli u ozbiljnu raspravu kada je konstatovano da se Aleksa distancirao i od Marka Stolića zbog Mine Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Imaš ti mišljenje i te kako, ali nećeš da komentarišeš. Ja to vidim u tvom izrazu lica! Naš odnos se promenio otkad je Višnja napustila Zadrugu. Svakog ovde zanima šta se dešava i svi mi volimo da znamo. Vi ispadate fini, a i te kako komentarišete! Kod Stolića grešite, zbog Mine si se distancirao. Možda grešim ili ne. Zna on da bude perfidan i da vrda, a činjenica je da se izvlači da ne kaže šta misli - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ušao u rehab, ti si rekao da izađemo napolje. Ja sam tako vaspitan da više neću bez poziva da uđem unutra. Ja popričam sa tobom, ali nikad ne bih ušao unutra. To nema veze sa Višnjom. Za Stolića sam objasnio da se ne bi svađali. Ti od mene tražiš da pokažem stav. Danas kad se nismo složili, napravio si haos! Ja ne mogu da se svađam sa tobom, lakše mi je da prećutim, nego da se svađamo oko viljuške - rekao je Aleksa.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksa Savić

#Miroslav Miki Đuričić

'