AKTUELNO

I on se oglasio povodom ovog nemilog događaja.

Pevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić pretrpela je rano jutros nasilje od strane svog dečka Tome Panića. Biljićevoj je u Urgentnom centru pružena pomoć i konstatovane su joj fizičke povrede, a maneken je priveden u policiju i pušten nakon što je dao izjavu.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Bivši Nadeždini cimeri se ceo dan oglašavaju na društvenim mrežama i pružaju podršku pevačici, te osuđuju manekena. Jedan od njenih najboljih prijatelja iz prve sezone "Zadruge", košarkaš Marko Janjušević Janjuš oglasio se na Instagramu i pružio podršku pevačici, ali i potkačio Panića, kao i Lunu Đogani koja je danas izbacila svoju prvu pesmu.

Zbog šoka koji sam danas doživeo, gde je moja drugarica Nadežda Biljić prebijena od strane kontroverznog biznismena i kriminalca iz Svilajnca, ovim putem se izvinjavam svim fanovima što nisam uspeo bar malo da pogledam premijeru pesme Lune Đogani. To je jedini razlog, verujte mi i dalje sam u šoku - napisao je Janjuš.

Pročitajte: PROCURILA PREPISKA LUNE I NADEŽDE NAKON ŠTO JE PEVAČICA PREBIJENA! Evo šta joj je Đoganijeva stvarno poručila i KOGA JE OKRIVILA ZA NAMEŠTALJKU! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/mali_janjus_

Podsetimo, danas je na Internetu počela da kruži fotografija na kojoj Đoganijeva navodno sa svog profila podržava to što se desilo Biljićevoj zbog toga što ju je iskritikovala u sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita". Luna je ovo demanovala, navodeći da je u pitanju fotomontaža fanova Kristine Kije Kockar, za koje smatra da su hteli da sabotiraju premijeru spota za njenu prvu pesmu "Deveti krug".

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Janjušević

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'