AKTUELNO

Dok je bivši pljuje, ona uživa sa sadašnjim dečkom.

Stanija Dobrojević zauzela je u rijaliti programu "Zadruga 2" treće mesto, a pred kamerama najgledanijeg TV formata ikada na našim prostorima imala je dve ljubavne veze. Stanija je prvo ušla u romansu sa Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje često su razmenjivali emocije pred kamerama, a zatim su počeli da se svađaju. Nakon nekoliko nedelja Vladimir je odlučio da ostavi Staniju putem video-poziva koji su gledali milioni.

Foto: RTV Pink

Dobrojevićeva je zatim odlučila da uplovi u ljubavnu vezu sa Markom Markovićem. Njih dvoje uživaju i nakon izlaska iz "Zadruge", o čemu svedoče i fotografije na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je objavila fotografiju na kojoj grli Marka. Ona je tom prilikom na sebi imala roze majicu koja je istakla njene grudi, dok je Marković bio bez gornjeg dela odeće na sebi. Inače ovo je Stanijina prva objava na Instagramu nakon gostovanja njenog bivšeg dečka Vladimira Tomovića u emisiji "Zadruga - Narod pita".

PROČITAJTE: PINK.RS U POSEDU PREPISKE VLADIMIRA TOMOVIĆA I MARIJANE ZONJIĆ! Žestoko ju je izvređao u emisiji, a sada mu ona uzvraća udarac! CRNOGORAC JOJ JE SLAO PORUKE EKSPLICITNOG SADRŽAJA! (FOTO)

View this post on Instagram

😜💞

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on

Tomović je u emisiji izneo svoje negativne stavove koje ima sada o Staniji i istakao kako je ona svojim pričama prevarila narod. Još nije utvrđeno da li je Stanija ovom fotografijom želela da uputi Vladimiru poruku da sada uživa u ljubavi sa Markom, ali ono što je sigurno jeste da Stanija ne skida osmeh sa lica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Podsetimo, tokom svog gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" Stanija Dobrojević je zaplakala dok su se na ekranu smenjivali video-snimci njene ljubavi sa Vladimirom Tomovićem.

Pink.rs

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'