AKTUELNO

Nekoliko puta su se svađali tokom boravka u Beloj kući.

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" bivše zadrugare Jovanu Tomić Matoru i Boru Santanu, sa kojima razgovara o svim aktuelnostima iz njihovih života, kao i o njihovom učešću u "Zadruzi 2". Gledaoci takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i pitaju zadrugare sve što ih zanima.

Odmah na početku emisije Matora i Bora su se dotakli njihove svađe koja je nekoliko puta kulminirala tokom boravka na velelepnom imanju, što je izazvalo teške reči koje su izgovorene.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je krivo što se to izdešavalo, mislim da nismo trebali ni da pomažemo, ni da odmažemo. Složili smo se sa tim da smo previše očekivali jedno od drugog, malo smo se odaljili. Meni je krivo, znam da moji vole Boru. Ja tih dana stvarno nisam bila raspoložena, to sam objasnila Bori. Nema potrebe da odmažemo jedno drugom. Meni je Sanja govorila da nisam trebala da se družim sa njim. Sanja je uhvatila Boru nekoliko puta u nekim stvarima, gde je on govorio da se šali, zbog čega sam ja prelazila preko toga njemu - ispričala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Moji svi znaju da moj otac i moji, ništa nisu komentarisali, ali desilo mi se da su ljudi prilazili meni iz kraja i govorili su mi što mi to treba. Kad je bilo finale Sanjina majka je prišla i izljubila me je - dodao je Bora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'