AKTUELNO

Konačno progovorio o temama koje su zaintrigirale javnost tokom njegovog boravka u Beloj kući.

Pinkova zvezda Slobodan Radanović veliku popularnost stekao je tokom učešća u "Zadruzi", najgledanijem rijalitiju na našim prostorima, a otkad je napustio Belu kuću, poslovne ponude pljušte!

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Tokom boravka u Beloj kući Sloba je više puta bio u centru pažnje zbog njegovih navodnih afera sa koleginicama, među kojima je i Dušica Grabović, sa kojom je on, kako se spekulisalo bio čak i neposredno pred ulazak u ''Zadrugu''. Pevač je sada za Pink.rs odlučio da otkrije istinu o odnosu sa atraktivnom pevačicom!

Foto: Pink.rs

- Dušica i ja smo pre ''Zadruge'' bili u super odnosima. Pevao sam joj prateće vokale na pesmi. Baš smo bili u super, korektnim odnosima. Bili smo samo u prijateljskim odnosima. Mi smo se upoznali tako što smo sarađivali na toj njenoj pesmi i možda smo se jednom posle toga videli - rekao je Sloba za Pink.rs i otkrio koja pevačica je Mariji Ani rekla da je on bio sa nekim koleginicama.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Marija Ana je rekla kako njena najbolja drugarica zna da sam ja bio sa nekim pevačicama. Znam i ko je to njoj rekao. To je Tamara Radmilović, devojka sa kojom je ona snimila pesmu. Uopšte ne vidim razlog zbog kojeg bi Tamara to izjavila. Ona je devojka koja je sa mnom nastupala 100 puta. Ona je atraktivna devojka, znam joj i bivšeg dečka, i sa njim sam bio u dobrim odnosima, niti sam imao neki nastup da mi je prišla neka devojka dok sam pevao sa njom, tako da ne znam na šta je uopšte mislila, niti zašto je to uradila - otkrio je Radanović za naš portal.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Dušica Grabović

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'