AKTUELNO

Nije bio pozvan, ali zna mnoge detalje!

U emisiji "Zadruga, narod pita" večeras gostuju Lazar Jeremić i Branislav Radonić Brendon koje je voditelj i urednik Pink.rs portala Darko Tanasijević ugostio u studiju.

U emisiju se uključio gledaoc ružičaste imperije, koje je imao pitanje za večerašnje goste. Odmah su se dotakli misterioznog slavlja Davida Dragojevića pre samo nekoliko dana, o kom Jeremič tvrdi da zna mnogo toga, ali nije hteo da otkriva, iako nije bio pozvan na proslavu.

Foto: TvPink Printscreen

Lazare, kako je bilo kod Davida na rođendanu? I drugo pitanje, reci mi kako ti se dopao poljubac sa Markom Markovićem? - glasilo je pitanje.
Ja znam neke stvari o tome, ali ja sam isto tako kao i ti bio gledalac, ali vidim da je bilo super. Bilo je toliko sočno! Šalim se, nije bilo poljupca, nego je Marko rekao :,,Da nema kamera krljnuo bi ti žvaku" - odgovorio je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Brendone, reci mi, bio si sa Doroteom dobar, kakvo je tvoje mišljenje sada o Dorotei? - upitao je gledaoc.
Na početku rijalitija ona se meni dopala kao pojava, uživao sam u konverzaciji sa njom. Ali nakon toga postala je toliko sizofrena i poprilično ne pristupačna, gde sam ja imao konflikt sa njom i distancirao sam se od nje. Uspeo sam da zapazim da Dorotea preti nekim tužbama koje su smešne, s ozbirom na to da je izgubila honorar u rijalitiju. Ona treba da radi na sebi i da ojača vremenom - bio je jasan Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'