AKTUELNO

Zadrugarka ostala zabezeknuta!

Sledeći video-prilog koji su zadrugari pogledali u emisiji ,,Gledanje snimaka" je razgovor Natalije Ibraimov, Jovane Tomić Matore, Gagija Đoganija i Baneta Čolaka, koji su pričali o poljupcu njegove devojke Ermine Pašović sa denserom.

Iako je Ermina tvrdila da je to bilo sasvim slučajno, Čolak nije mogao tek tako da pređe preko toga, pa se jadao zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim da lažem, sve što pričam je istina. Hoću da objasnim da smo se videli pre ulaska u Zadrugu, nije mi ni rekla da je sa Banetom. Poljubili smo se prijateljski, ja nju nisam gledao kao devojku. Kad sam došao bio ovde, Bane mi je rekao da je sa njom i da mu je to devojka, a pre toga nisam to znao. Mi nismo bili u vezi, bili smo u kontaktu samo preko Facebook-u. Nisam ni znao da je bila trudna, nisam ni mislio da će ući. ispričao je Gagi.
Ona je meni rekla da se nikada nisu videli uživo, već da su se dopisivali dve godine, ali da se nikada u životu nisu videli. Čak je i Luna bila tu - ubacio se Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njoj verujem, ne mogu da kažem ništa. Ja sam nju zvao da pričam, i te kako sam joj zamerio mnoge stvari - dodao je Čolak.
Taj dan je Gagi bio jako nervozan kada je ona ušla, ali je rekao da je sve u redu. Posle toga, ja sam videla da je on pričao sa Erminom, baš je bilo napeto. Tenzija između njih troje, baš je haos bio. Sad mi ništa nije jasno. Meni je Gagi ispričao da je bio na keju sa ćerkicom Ninom, da je ona došla i da su se poljubili. Pritom, jako je čudno što je ona smirena - ispričala je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je primetio da Bane ljubomoriše i on je meni rekao da ga mora malo sprdati. Ja sam njemu rekla da to nije potrebno, on je meni juče isto rekao da ne može da shvati da se ne pomera od mene, da me non-stop ljubi i grli, a do juče je to radio sa Ivanom Krunić - bila je jasna Ermina.

Gagijeva prijateljica, Natalija Ibraimov potvrdila je priču koju je ispričala Matora. Zadrugari su dugo polemisali oko Erminine priče koja im se nije poklapala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Autor: O. B.

#Zadruga

'