AKTUELNO

Sve pršti od glamura!

Maneken Vladimir Vuksanović uživa u romansi sa akraktivnom Latinoamerikankom, o kojoj nije delio puno informacija u proteklom periodu. Inače, ona je trenutno trudna, a meneken će za nekoliko meseci postati prvi put otac.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Vladimir Vuksanovic (@vladavuks) on

Vuksanović jedva čeka da postane ponosni tata, a on i njegova verenica planiraju i da preurede stan kako bi sve bilo spremno za dolazak prinove.

Na svom Instagram nalogu Vlada je podelio fotografiju svoje lepše polovine, a u prvi mah je do izražaja odmah došao skupoceni verenički prsten koji se nalazi na njenoj ruci. Tom prlikom njih dvoje uživali su u večeri u jednom prestoničkom restoranu.

Foto: Printscreen Instagram / @vladavuks

PROČITAJTE: ANABELA POKAZALA SVIMA KAKO IZGLEDA LUNINA BAKA, a zbog jednog detalja, Instagram je eksplodirao! Evo zbog čega su mnogi napali pevačicu! (FOTO)

Inače, maneken svoju izabranicu vešto krije od očiju javnosti, dok na društvenim mrežama postoji samo nekoliko njihovih zajedničkih fotografija. Podsetimo, Vlada je godinama važio za velikog zavodnika na domaćoj javnoj sceni, a veza koja je privukla najviše pažnje je ona sa pevačicom Natašom Bekvalac, sa kojom je bio u ljubavi 2012. godine.

Pink.rs

#Vladimir Vuksanović

'