AKTUELNO

Sve pršti od glamura i luksuza!

Anastasija Ražnatović, naslednica folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, upriličila je danas gala proslavu povodom svog 21. rođendana i u jednom prestoničkom restoranu okupila oko 120 prijatelja, članova porodice, kolega i saradnika.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Među poznatim zvanicama bili su Maja Berović sa suprugom Alenom, Marina Visković, Damir Handanović, Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Saša Matić sa suprugom Anđelijom, Viki Miljković, Sloba Radanović, Marina Tucaković, Dušan Petrović, Melina i Haris Džinović, Dejan Milićević, Sanja Marinković, Milan Kalinić sa suprugom Sandrom i mnogi drugi...

Foto: Pink.rs/Ognjen B

I dok je Marina Visković slavljenici poklonila nakit, fotograf Dejan Milićević na poklon joj je odneo ogromnog plišanog medveda.

- Neka je živa i zdrava i neka i dalje ređa ovakve uspehe kakve sam joj ja prorekao, još kada sam joj poklanjao krunu za njen 18. rođendan! Evo, sada i meda, da je čuva - poručio je Dejan, dok joj je Aco Pejović poželeo dobro zdravlje.

Foto: Pink.rs

- Ima sve, lepotu, mladost, zdravlje, divnu porodicu... Ima sve, ali mislim da je najpreče da je zdrava. Puno zdravlja joj želim i puno rođendana.

Foto: Pink.rs

- Ja svima želim dobro zdravlje, da su srećni, zadovoljni i zaljubljeni... Ja mislim da Anastasija radi sve to, tako da... Šta više njoj poželeti! Ona je već dosta toga ostvarila, ona je mlada, uspešna, perspektivna devojka i to će naravno i ostati! - rekla je Viki Miljković, koja je slavljenici odnela koverat.

Foto: Pink.rs

- Najbolje je dati pare, pa neka kupi šta hoće!

Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

'