AKTUELNO

Nije skidao osmeh sa lica.

Bivši zadrugari Pavle Jovanović i Nenad Aleksić Ša su večeras gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", a voditeljka Dušica Jakovljević je odlučila da sa njima porazgovara o najaktuelnijim temama koje su se desile tokom boravka u Beloj kući.

Nakon što je Ša odgledao uspomene sa bivšom zadrugarkom Draganom Mitar, sa kojom je reper imao romansu tokom boravka u Beloj kući, osvrnuo se na njihov odnos. I dalje je tvrdio da emocije sa njegove strane nisu postojale, ali i da mu je krivo zbog supruge Ivane, koja je sve to pomno pratila.

Foto: TvPink Printscreen

To su Zorica i ona imale te njihove priče, tamo se kuju planovi, sve što je izrečeno tamo to je izrečeno da bi kamere zabeležile. Kad gledam ovo, malo mi je glupo zbog Ivane, jer se nervirala, ali mi je opet drago jer zna kakav sam. Ona je sigurna žena, žena laf i svuda me pratila. Najiskrenije, da je ona u rijalitiju i da je radila ovako nešto, ja bih se smorio. Ovo mi je malo brutalno sada. U životu nisam izjavio da sam zaljubljen. Ja nikada ženi nisam rekao da gorim, bilo, prošlo i ne ponovilo se - izjavio je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

O. B.

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

#Zadruga 2

'