AKTUELNO

Današnje gostovanje popularnog rokera u Pinkovom jutarnjem programu podiglo je veliku prašinu.

Frontmen "Riblje čorbe" Bora Đorđević nastavio je lečenje od alkoholizma nakon što je nedavno u alkoholisanom stanju  prisustvovao snimanju "Pinkovih zvezda".

Foto: YouTube screenshot

Njegovo ponašanje u crvenoj stolici tada je šokiralo javnost, a danima se prepričavalo njegovo vađenje zuba usred emisije. Međutim, Bora je uvideo svoju grešku, pa je nekoliko dana nakon emitovanja uputio izvinjenje celokupnoj javnosti.

Iskreno žalim što sam došao pijan na snimanje Pinkovih zvezda i nedolično se ponašao. Tačno je da sam se lečio esperalom i da sam prekinuo terapiju misleći da mogu bez alkohola. Nažalost, i male količine su dovoljne da izazovu pijanstvo. Nastavljam sa terapijom. Takođe mi je žao što sam slagao novinare da nisam bio pijan. Svestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost i žalim što sam lošim primerom uticao na one koji me vole - iskren je bio Bora, koji se ubrzo vratio lečenju.

Foto: Printscreen

On je u današnjoj emisiji "Dobro jutro - Jovana i Srđan" vešto izbegavao da govori o skandalu, a voditelji su odmah primetili da mu je zbog toga što je uradio u najpopularnijem muzičkom šou  "Pinkove Zvezde" veoma neprijatno. Ipak, on je jednom svojom izjavom potvrdio da više ne konzumira alkohol, već samo običnu vodu.

Foto: Printscreen

- Sad pijem vodicu - kroz smeh je rekao Bora i u svom stilu odrecitovao stih:"Kad popijem koju više, mene žena ne miriše", što je nasmejalo voditelje jutarnjeg programa Pink televizije.

Autor: D. Tanasijević

#Bora Đorđević | Bora Čorba

#Jutarnji program

#pevač

'