AKTUELNO

Iako je najavljeno gostovanje folkera u jutarnjem programu Televizije Pink, on se nije pojavio.

Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas u današnjem izdanju emisije "Dobro jutro- Jovana i Srđan" trebalo je da gostuje i da se obrati javnosti povodom incidenta sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović. Ipak, on se nije pojavio, a voditeljka Jovana Joksimović je otkrila koji je razlog njegovog izostanka.

Foto: TvPink Printscreen

Obećali smo vam gostovanje Ace Lukasa, ali on se oko sedam ujutru javio našoj urednici Aidi Đedović i rekao da mu nije dobro. Aca nam je javio da je u tom trenutku ulazio u neku bolnicu i mi ne želimo da sumnjamo u to jer nikad ne sumnjamo kad nam gost javi da mu nije dobro. Lukas je rekao da će doći u emisiju sutra ili prekosutra - rekla je Jovana.

Foto: Pink.rs/Telegraf

Pročitajte još: SONJA POSLALA PORUKU LUKASU: Ovo mu je PORUČILA! (FOTO)

Podsetimo, Aca Lukas je pre dva dana pretukao Sonju Vuksanović, koja je slučaj prijavila policiji, a sama je posetila Klinički Centar radi pregleda. S druge strane, Aca je te večeri otputovao u Cirih na zakazan nastup, a nakon toga, čim je sleteo u Beograd i on je otišao u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu kako bi dao izjavu. Lukasa su tom prilikom zadržali u pritvoru, ali je on dao iskaz tužiocu, i potpisao sporazum o priznanju krivice, te izašao iste večeri.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

#Televizija Pink

#pevač

'