AKTUELNO

Razlika između nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat - ispričao je Amidžić.

Popularni voditelj Ognjen Amidžić retko priča o svom privatnom životu, a akcenat uglavnom stavlja na svoje poslovne uspehe koje niže već godinama.

Foto: TvPink Printscreen

Malo ljudi zna da Ognjen ima i sestru, koja je inače pravi intelektualac i ono po čemu se razlikuje od svog brata je da se ne bavi javnim poslom niti ju je ikada to zanimalo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njegova dve godine mlađa sestra Maja je magistar engleskog jezika, a kako kaže Ognjen - tečno priča britanski. Jednom prilikom, upravo zbog ovoga, on se hvalio na društvenim mrežama.

On je ispričao da sa Majom nikada nije imao ozbiljne sukobe, pa priznao da je i sa svojim roditeljima uvek bio u dobrim odnosima i da je cenio to što su bili pravi autoriteti.

Razlika između nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam voleo da je iznerviram i onda da se smejem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem… - pričao je Ognjen kroz smeh, a onda nastavio:
Međutim, danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli - zaključio je tada voditelj.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Ognjen Amidžić

'