AKTUELNO

Ispričao je sve detalje.

Andrija Milošević glumom je počeo da se bavi sa sedamnaest godina, a pre toga nije pogledao nijednu predstavu. Njegov život pre nego što je stao na daske koje život znače bio je izuzeno težak pogotovo kada je se iz rodnog Kolašina zaputio u Nikšić, a potom na studije glume na Cetinje, gde je u studentskom domu u, kako je znao da kaže, "najsmrdljivijoj sobi" celog doma proveo najlepše dane svoje mladost.

- To je bilo drugačije vreme, devedesetih nisam imao neku alternativu, tada si morao da ideš samo napred. To je dobar način zato što preko veze ili bilo koga nisam ništa radio u životu, pa čak ni pravio svoje ime - iskrnen je bio Andija.

Foto: TvPink Printscreen

Na pitanje da li je prodavao novine, glumac je potvrdno odgovorio i priznao da se nikada nije stideo bilo kog posla.

- Tako je, i nije me bilo sramota da to radim. Znao sam da je taj novac koji sam zaradio mnogo pošteniji nego da sam ga stekao na drugi način. Trudim se da pomognem mladim glumcima. Nemam tu vrstu sujete, volim mlade i talentovane ljude. Lično sam to doživljavao od nekih divnih ljudi u mom životu koji su mi takođe pomogli - Milan Karadžić, Jagoš Marković, Boro Stjepanović, Svetozar Cvetković, koji me je pozvao da dođem u Atelje. Tada sam dobio ospice od sreće kada me je pozvao da radim predstavu - kazao je Milošević i priznao da su mu se u životu desilo dosta situacija u kojima je bio gladan.

Foto: TvPink Printscreen

- Bio sam izrazito gladan i to mi je mnogo pomoglo u životu. Zahvaljujući tim situacijama danas mnogo znam bolje da cenim određene stvari u životu. Hrana usporava mozak.

Na pitanje koji trenuci su mu u toku odrastanja bili najteži, Andrija je rekao:

Pročitajte još:NA KOGA LI JE MISLIO?! Milan Stanković NIKAD BRUTALNIJE isprozivao kolege! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

- Jedan od najtežih trenutaka bila mi je mamina dijaliza i posle je imala transplantaciju bubrega. To je meni lično bio jedan od najtužnijih, najtežih trenutka u životu. Međutim, ona je to pobedila. Sada je u sve u najboljem redu. Otac mi je preminuo i to je isto jako težak period za mene, ali opet morao sam da idem dalje.

Autor: Pink.rs

#Andrija Milošević

#glumac

'