AKTUELNO

Još jednom je pokazala da je čovek, pa je smogla snage da pređe preko svih uvreda koje joj je uputio tokom boravka u Beloj kući.

Bivša zadrugarka i Pinkova zvezda, Nadežda Biljić poznata je po svom neverovatnom glasu, ali i po ljubavnoj priči sa manekenom Tomom Panićem. Njihove svađe i dalje su tema među njihovim obožavaocima, ali svemu tome došao je kraj.

Foto: TvPink Printscreen

Toma je na svom Instagram profilu objavio video da se našao sa Biljićevom u svom rodnom gradu, pa je obavestio sve pratioce o odluci koju su doneli.

Gospodo draga, mi smo rešili da se ne svađamo, tu smo malo u Svilajncu - izjavio je Toma.

Foto: Printscreen Instagram/tomapanicofficial

Potom je na svom profilu i Nadežda objavila video, kojim je otkrila da će pomoći Tomi da pronađu onu pravu ženu sa kojom će provesti svoj život.

Gospodin je našao besplatne minute konačno, da se zna, tako da je to to. Rešio je da se uda, pa sad moramo da mu nađemo mladu, tj. mladoženju - našalila se Nadežda.

Foto: Printscreen Instagram/nadezdabiljic

Tokom boravka u Beloj kući zadrugari su najstrašnije osudili Panića nakon što je izjavio da ga je blam što je uopšte ulazio u vezu sa Biljićevom, što je zadrugarku izuzetno povredilo, ali je još jednom pokazala koliki je čovek, pa je pronašla mesta u svom srcu i oprostila manekenu sve reči koje joj je izgovorio.

O. B.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

#Zadruga 2

'