AKTUELNO

Bilo joj je teško da sluša ovo.

Dragana Mitar je večerašnja gošća u specijalnoj emisiji čiji je domaćin voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević. Bivša modelsica je uplovila u brak sa Sinišom Dragutinovićem koji je stariji od nje čak 19 godina i sa njim ima sina.

Zbog nasilja koje je Dragana preživela od svog još uvek zakontog supruga, majka bivše zadrugarke Jadranka je veoma potresena, a evo kako je ona podnela saznanje da se njena ćerka zabavlja sa oženjenim muškarcem.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je studirala i upoznala je gospodina Sinišu. Mi smo upoznali gospodina Sinišu kada je ona ostala trudna. To je za nas bio šok. Prva informacija da je on oženjen i da se razvodi, pa onda saznanje da ima dete... Mi saznajemo od Sinišine bivše žene da se Dragana sa njim zabavlja. Govorila mi je da je dosta stariji od nje, da je oženjen, da još uvek nije razveden i da im se Dragana umešala u brak. Dragana je izašla na piće sa drugaricom, a on je došao sa nekim drugom i tako su se upoznali. Ja ne znam šta je on imao. Jeste on završio fakultet i imao je "BMW", verovatno je Dragana na to odlepila. Moj suprug kad je čuo, rekao je da neće ni da ga upozna. Siniša je bio ostvaren čovek i finansijski i u poslu. Smatrala sam da je Siniša prava prilika i osoba za temperament kakav ima Dragana - rekla je majka bivše zadrugarke.

Foto: TvPink Printscreen

Potom se Jadranka prisetila suza koje je Dragana prolila zbog Sinišinog letovanja na koje je navodno vodio decu iz prvog braka.

Čim je prosipala suze, znalo se da to nije prava ljubav. Govorila sam joj da nije ništa uradila da bi se stidela. Bila je nenormalna ljubav sa njene strane, idealizovala ga je. Njemu se verovatno nije dopadalo, kad je ona bila trudna, što nisu više mogli da putuju. Njegovo ponašanje je ukazivalo da je on nezreo - rekla je Jadranka.

Dok je slušala ispovest svoje majke, Dragana se nekoliko puta čak i zaplakala.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'