AKTUELNO

Kada se ovoga prisetila, bilo joj je veoma teško.

Bivša modelsica Dragana Mitar je tokom današnjeg popodneva otvorila dušu svojoj rijaliti cimerki Sanji Stanković i ispričala joj kako je započela svoju vezu i brak sa Sinišom Dragutinovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Tom prilikom joj se poverila i ispričala da je bila veoma zaljubljena u svog supruga i da je to bila ludačka ljubav, a da su kasnije krenule trzavice jer je svog muža uhvatila u laži i smatra da ju je varao.

Foto: Pink.rs

Ja da se udajem ponovo nemam želju. Mi smo pre svega prijatelji. On je neko ko je za mene uvek tu. Kao da sam odrasla sa njim. To je baš neka posebna ljubav. U početku je bila strast, pa zaljubljenost. Mislim da je zbog te bolesničke ljubavi sve ovo ovako ispalo. Na kraju je prema meni ispao fer i korektan. Kad su žene trudne, muškarci koriste priliku... Ja ništa nisam loše uradila, samo sam mu vratila ono što je on meni radio dok sam bila trudna. Dok sam se ja bavila detetom, on se bavio k*rvetinama. Kad ti je stalo do nekoga i onda ti on tako nešto uradi. Ne mogu da mu dokažem tu jačinu bola, ali nikad ne možeš da se takmičiš sa muškarcem, jer ispadneš ono što nisi. Ja sam htela i da se razvedem, i on kao "nemoj" - pričala je Dragana Sanji koja ju je pomno slušala.

Da je Dragani bilo teško da o ovome priča, govore i suze koje su se pojavile na njenom licu dok je iznosila detalje svog braka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PAKAO SAM PROŠLA KROZ ŽIVOT! Sanja OGORČENA na Matoru priznala da je BLAMIRA, a onda je spomenula DETE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B

#Dragana Mitar

'