AKTUELNO

Smogla je snage da progovori o najtežem životnom periodu.

Voditeljka i autorka emisije ''Magazin In'', Sanja Marinković, ugostila je koleginicu Anu Pendić Radoš, književnicu Zoranu Šulc, glumicu Suzanu Petričević i pevačice Nadu Obrić i Radu Manojlović. Njih pet govorile su o tome šta se od žena u današnje vreme očekuje, o svojim stavovima i principima od kojih ne odstupaju, ali i privatnim detaljima.

Foto: TV Pink Printscreen

U današnjoj emisiji književnica Zorana Šulc ostavila je u studiju sve bez teksta kada je ispričala svoju potresnu priču.

Atmosfera je bila prelepa, puno lepog, poznatog sveta... Ja sam dobila moždani udar nasred rođendana, odveli su me u bolnicu, hitna pomoć je došla. Ja sam pila, jela, uživala. Onda je mene jedna vaša koleginica pitala je l' sam dobro. Ja sam rekla da sam dobro i ona meni je rekla da teško govorim i da mi se jedna strana lica iskrivila. Ja izvadila ogledalce i sad autosugestija... I kažem: "Šta lupaš gluposti, izgledam fenomenalno". Međutim, ona je pozvala hitnu pomoć i ja sam rekla da će se ljudi smejati kad dođu, ali ja sam posle sat vremena imala još jedan moždani udar u bolnici. Tu su me zadržali, bila sam na intenzivnom odeljenju, leva strana je bila potpuno oduzeta - prisetila se Zorana, koja se posle svega što joj se desilo odlučila na brojne promene.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Magazin In

#Sanja Marinković

#Zorana Šulc

'