AKTUELNO

Smogla snage da progovori o teškoj temi.

Mlada glumica Ivana Panzalović će se uskoro pojaviti na malim ekranima i to ni manje ni više nego u visokobudžetnoj seriji koja će se uskoro emitovati na televiziji Pink "Crveni mesec". Ivana je za portal Pink.rs otkrila kakva saradnja vlada među kolegama i kako je zadovoljna ulogom sa kojom će se predstaviti.

Uloga koja mi je dodeljena je karakterno poprilično drugačija od mene što mi izuzetno prija. Sve što je daleko od mene privatno i samim tim je veći izazov. Ja po prirodi jesam temperamentna, eto to je možda zajednička crta. Jeste, moja gospođa Simonida Kovaou koju igram jeste poprilično temperamentna. Ona je višestruki špijun. Saradnja sa kolegama je veoma lepa prijatna, kolegijalna. Neke glumce poznajem od ranije, radila sam sa njima - ispričala je Panzalovićeva.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Iako je posvećena svom poslu i uživa u onome što radi, Ivanu smo upitali da li ima nešto novo kod nje na ljubavnom planu na šta je ona samo kratko odgovorila:

Ja sam poprilično fokisirana na posao u ovom periodu - rekla je ona.

I pored svih uloga koje je imala, Ivanu je javnost većim delom upoznala putem crne hronike kada je njen verenik Srđan Cvetanović isprovociran žestokom svađom pokušao da je usmrti, a potom izvršio samoubistvo. Budući da je od tada prošlo dve godine Ivanu smo upitali kako sa ove vremenske distance gleda na sve to i da li joj se vraćaju slike tog stravičnog prizora.

Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost - rekla je Ivana u intervjuu za Pink.rs

Foto: Facebook

Pročitajte još: SADA IMA IŠARANO NABILDOVANO TELO, ALI NIJE UVEK BILO TAKO: Da li možete da zamislite Vuka Moba bez tetovaža i sa viškom kilograma? (FOTO)

Glumica nije želela preterano da detaljiše o ovome već je istakla da gleda samo na svoju sadašnjost i budućnost.

Foto: Pink.rs/D.Božović

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ivana Panzalović

#Srđan Cvetanović

'