AKTUELNO

Tresao se studio!

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je večeras u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" Davida Dragojevića i Lepog Miću. Dva rivala odlučili su da se prvi put suoče nakon žestokih svađa, a svoj sud večeras ima pravo da da i narod.

Lepi Mića dotakao se odnosa koji je imao sa Anom Korać pre nego što se pma upustila u ljubavnu romansu sa Davidom, a ceh njihove veze najviše je platila njegova bivša verenica Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam branio stavove, kada sam pričao to na način koji je realan, napadan sam da sam branio Anu Korać, i te kako sam je napadao. Ali tada nije bilo ni opasnosti za Anu. Ja sam rekao ako to rade, da David prekine vezu, da Ana ne bi bila treća osoba tu. Ja sam rekao da prijave vezu, ali to sam rekao zbog Ane Korać - pričao je Lepi Mića.

Potom se David dotakao i poruke koju je poslao svojoj tadašnjoj verenici preko bivšeg zadrugara Petra Tojgajića, pa je odgovorio zbog čega je to uradio.

Bio sam lud u to vreme. Ja sam rekao, neke stvari je trebalo drugačije da uradim i to je to - odgovorio je David.

Foto: TvPink Printscreen

David je slao lažnu nadu Aleksandri i to je poenta. Dužan si odgovore Aleksandri, Ani, narodu i svima nama - ubacio se Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

O. B.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Zadruga 2

'