AKTUELNO

Tresao se studio od aplauza.

Večeras u emisiji ''Zadruga - Narod pita'' gosti su Aleksa Savić i Nadežda Biljić. Njih dvoje su jedine Pinkove zvezde koje su došle do superfinala. U emisiji ''Zadruga - Narod pita'' su spremni da odgovaraju na pitanja gledalaca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj Darko Tanasijević je želeo da odgonetne neke tajne koje se tiču Nadežde Biljić i njenog boravka u ''Zadruzi 2''. On ju je upitao kakav sada odnos ima sa Mikijem Đuričićem i da li je tražila pravnu pomoć zbog nasilja koje je pretrpela.

Ne želim da se čujem sa njim, ni da se vidim. Isto tako, ako on ima potrebu da kaže bilo šta neće mi ništa značiti. U narednih 20 godina ako budem imala decu, gledaću to. To mi je sve kao da sam gledala film. Jako mi je bilo teško dok sam to gledala. Potrudiću se da dobijem tužbu. Od svih sam imala savete i dobiću tu tužbu. Verujem u to. Ipak, nijedna odšteta ne može da nadomesti poniženje i nemoć moje porodice i prijatelja da reaguju u tom trenutku - rekla je Nadežda, a onda je navela šta bi uradila kako bi srela Mikija:

Foto: TvPink Printscreen

Pljunula bi ga tri puta, ni to nije zaslužio, ali to bi dobio. On je zaslužio da ga nikada ne spomenem. Neka radi sa svojim životom šta hoće, ponaša se kao da ima 14 godina. Nije mi ga ni žao, ali nije imao podršku i prijatelje kada su mu bili potrebni. To što je uradio je neoprostivo. Konačno Srbija ima svest o nivou porodičnog i fizičkog nasilja. Drago mi je što sam ja poslužila da se na to skrene pažnja. Dosta žena je umrlo od posledica. Nema potrebe da žene ćute - zaključila je Nadežda i poslala snažnu poruku svim pripadnicama nežnijeg pola širom regiona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I.R.

#Nadežda Biljić

'