AKTUELNO

Opšti haos u studiju na početku emisije.

David Dragojević i Lepi Mića, najveći rijaliti suparnici, gostuju u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita", a njihov domaćin je voditeljka Dušica Jakovljević.

Na narednom snimku koji je pušten David se prisetio perioda kada je uživao u ljubavi sa Aleksandrom Subotić, a onda je otkrio pred milionskim auditorijumom da se ne kaje što je prevario Aleksandru i uplovio u vezu sa Anom Korać, te je istakao da bi ponovo uradio isto.

Foto: TvPink Printscreen

Bio sam sa Aleksandrom u vezi i to je završeno, ušao sam u novu vezu. Ja sam tada radio kako moje srce želi. Izašao sam iz neke depresije. Osećam se prelepo. Ovaj osećaj ne bih menjao ni za šta na svetu - rekao je David.
Ja kad gledam ove klipove mislim da je ovo prava ljubav. Što se ljutiš kada ja tebi kažem da ti lažeš? Ti nisi priznao osnovnu stvar. Zbog čega si bio sa Aleksandrom, iz sažaljenja? Davide, zgrešio si, prevario si devojku koja te je gledala kao Boga - dao je svoj komentar Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo imali ljubav koja je prešla u naviku... Ja nikada nju nisam vređao prvi, samo sam odgovarao. Ona je za mene završena priča - pravdao se David.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: 'POČELA SAM DA EKSIRAM I VIŠE SE NIČEGA NE SEĆAM' Ana Korać progovorila o svojoj BURNOJ PROŠLOSTI, roditelji su se šokirali kada je iz izlaska došla u ovakvom stanju! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#David Dragojević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'