AKTUELNO

Opšti haos u Beloj kući.

Danas je u Beloj kući nastala opšta svađa nakon što je Veliki šef poslao pismo da zadrugari prokomentarišu mišljenje koje su o njima izneli Aleksandra Subotić, Zerina Hećo, Miljana i Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Zorici Marković nije bilo pravo što ju je Zerina nazvala "mamom rijalitija" te je osetila potrebu da iznese svoj stav.

Ja se izvinjavam, prva sam se javila zato što sam počela diskusiju sa Banetom i Zerinom. Očekivala sam da vođa kaže da ostanemo za stolom i da kažemo mišljenje o ovo četvoro ljudi. Ja nisam nikakav opasan rijaliti igrač. Mi smo ovde učesnici, napolju nas procenjuju kakvi smo. Imate vi pravo da mislite, ali ja mogu da kažem da to nisam. Ne smeta mi komentar ove četiri osobe. Nadam se da smo rešili problem, Bane - rekla je Zorica.
Ja nisam ovde došao da me bilo ko voli, došao sam da dobijem nagradu i da vas sve ispratim. Ja mogu da budem prema vama tolerantan, neko me voli neko me ne voli, imate pravo da me komentariše kako hoćete. Kako me vi vidite, to me ne zanima. Ja odlično znam ko šta priča o kome, i znam šta će sve da bude, biće mišljenje će se menjati svakih sedam dana. Ko se sada liže, za pola godine će se gađati noževima, to govorim iz iskustva. Meni kažite šta god mislite, ja uživam kad ste svi protiv mene, ja sam tada jak kao beton. Razlika između mene i tebe, Stanija, je to što se ja svađam sa svima, a ti ne. Ti stalno imaš oko sebe neke zaštitnike, ja ne - nadovezao se Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Mića je zatim naglasio da se nešto dešava između Marijane Zonjić i Deana Stejina, te je naglasio da je lepa plavuša izjavila kako želi da bude sa bajkerom uprkos činjenici da je on zauzet.

Ja nisam lagala i sve sam rekla iskreno. Ja nisam zaljubljena u Deana, on se meni sviđa. Nije me baš briga što ima devojku, to mi se ne sviđa - pravdala se Marijana.
Rekla si "Ja sam slobodna, boli me uvo" - ubacio se u razgovor Adam Đogani i potpuno opovrgnuo izjavu Zonjićeve.

Foto: TvPink Printscreen

Mene ne boli uvo za moju devojku, ja nju nikad u životu ne bih na ovaj način ponizio. Ja volim svoju devojku i ovim putem je pozdravljam. Nikad je ne bih ponizio u životu. To što se ja malo grlim sa devojkama to nema veze. Ja sam uvek bio iskren i uvek ću reći šta mislim. Nemam ništa protiv devojke, svako ima pravo da se zaljubi, ovde bi Saša Matić video da je zaljubljena u mene. Ne vidim razlog da me Adam laže. Ništa protiv tebe, Marijana, nemam lično. Ja mislim da je Marijana zaljubljena u mene a Adam u nju, da moj brat Adam gaji emocije prema njoj. Ali mislim da se ona malo igrala sa Savom, ljubila se sa njim - naveo je Dean.

Nakon toga nastala je ogromna svađa između Rebeke Popović i ostalih ukućanki, a ovonedeljni vođa Olja Bajrami, zamolila je Stejina da ne bude nekorektan prema Marijani.

Nakon toga je nastala ogromna svađa između Baneta Čolaka i Miljane Kulić, jer je Kulićeva navela da se Bane ne odvaja od Zerine i da je postao njen potrčko.

Foto: TvPink Printscreen

Čolak je istakao da ga ništa sem njegove devojke ne zanima i da zbog toga ne želi da se uključuje u bilo kakve tuđe priče.

Nakon ovoga, svoje mišljenje je izneo Jovica Putniković, koji je objasnio da je raskinuo sa Minom Vrbaški i da je počeo da flertuje sa Miljanom Arsić.

Ja sa Minom nisam u vezi. Ja se ni sa kim nisam muvao dok sam bio sa tobom. Miljana mi se sviđa, ali mi nismo zajedno. Nisam ni sa kim sad, ja sam sam - rekao je Jovica.

Foto: TvPink Printscreen

Šta ti znači sve ovo - pitala je Vrbaški.
Ja sam sa Minom popričala i rekla da mi je krivo što je tako bilo na žurki, ona je rekla "Boli me du*e" - rekla je Miljana Arsić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Veliki šef POSTROJIO ZADRUGARKE, a zatim je nastao PRAVI HAOS kada je Zerina napala NJU: ŠTO SE TIČE MORALA - MORALA JE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'