AKTUELNO

Supruga folk pevača i majka devojčice Lorene još jednom je dokazala da joj na zgodnom telu mogu pozavideti mnogo mlađe devojke.

Zgodna pevačica Ana Sević je, nakon što je svom suprugu Darku Laziću podarila ćerkicu Lorenu, uspela da u rekorndnom roku povrati staru kilažu i svoju liniju dovede do savršenstva.

Ona svoje atribute uglavnom ističe pomoću izazovnih toaleta i scenskih kostima koji su sastavni deo njenog poziva, a sada je rešila da ode korak dalje i svoje fanove na mrežama počasti najprovokativnijom fotografijom do sada.

Majka dvoipogodišnje devojčice fotografisala se na prelepoj peščanoj plaži na Maldivima gde trenutno boravi sa svojom porodicom, i tom prilikom pokazala zanosnu pozadinu u minijaturnom kupaćem kostimu.

Vrelo Anino izdanje oduševilo je sve korisnike Instagrama koji su joj uputili niz komplimenata na račun fizičkog izgleda, dok se Darko nije oglašavalo. Može se reći da je ostao bez teksta, što ne treba da čudi uzme li se u obzir kakav je prizor zatekao na Instagram nalogu svoje zgodne supruge.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Sević

#Darko Lazić

#pevač

#pevačica

'