AKTUELNO

Pevačica dirljivom porukom raznežila svoje fanove.

Pinkova zvezda Nadežda Biljić jedna je od najkarakterističnijih učesnica kako prve, tako i druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, "Zadruga". Pevačica je sve fascinirala svojim glasom, smislom za humor i izjavama. Njeno učešće obeležile su i afere i intimni odnosi sa nekoliko muškaraca, a Biljićeva se zbog toga plašila da će naići na osudu svojih roditelja.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: DOK LUNA PATI ZBOG RASKIDA, Sloba OBJAVIO PRVU FOTKU SA NOVOM DEVOJKOM! Instagram se usijao od komentara, SVI JE POREDE S KIJOM! Pogledajte kako ona izgleda!

Nadežda je u spektakularnom supefinalu "Zadruge 2" osvojila šesto mesto. Nakon toga imala je emotivan susret sa svojom porodicom u studiju, a oni su pokazali da joj ništa ne zameraju. Biljićeva je odlučila da se zahvali majci Slavici za sve što je učinila za nju, pa je na društvenoj mreži Instagram objavila emotivnu poruku.

Majčino srce je duboki ponor na čijem ćeš dnu naći oprost - glasila je poruka koju je Biljićeva napisala uz sliku sa majkom.

Foto: Printscreen Instagram/nadezdabiljic

Autor: M.P.

#Nadežda Biljić

'