AKTUELNO

Emotivnom porukom raznežila je fanove na društvenim mrežama.

Na današnji dan pre tačno četiri godine Svetlana Ceca Ražnatović održala je višesatni muzički spektakl na beogradskom Ušću u kom je uživalo više od 150.000 ljudi, čime je folk diva opravdala titulu najpopularnije balkanske zvezde.

Foto: TvPink Printscreen

Baš na Vidovdan Ceca je svojoj armiji fanova uživo izvela na desetine svojih neprolaznih hitova, ali i one sa albuma "Poziv", i poklonila im spektakl koji se prepričava i četiri godine kasnije, a za ovaj datum popularnu pevačicu vežu najlepše uspomene o čemu svedoči njena poslednja objava na Instagramu.

Ona je objavila kratak snimak sa svog solističkog koncerta i još jednom se zahvalila publici koja je te noći učinila da se ona oseti najvoljenijom ženom na svetu.

Na današnji dan pre četiri godine... Hvala mojoj divnoj, vernoj publici. Srećan Vidovdan! - napisala je Ceca i fanove podsetila na trenutke koje će pamtiti još dugo.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je o novom koncertu na beogradskom Ušću reč, Ceca je obećala stotinama hiljada fanova da će ih ponovo na istom mestu okupiti već tokom leta sledeće godine, kada će najspektakularnijim koncertom do sada obeležiti trideset godina muzičke karijere.

D. Tanasijević

#Svetlana Ceca Ražnatović

#koncert

#pevačica

'