AKTUELNO

Samo nekoliko dana pre ove situacije, zajedno su spavali u tom krevetu.

Pobednica najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" Luna Đogani večeras je gost u studiju kod voditelja Darka Tanasijevića, gde će sa njim u velikom intervjuu sumirati utiske nakon superfinala, ali i odgovarati na pitanja o deševanjima koja su potresala velelepno imanje u Šimanovcima proteklih 10 meseci koliko je "Zadruga 2" trajala. Luna je ove noći odgovarala i na pitanja gledalaca koji su se uključivali uživo u program.

Foto: RTV Pink

U nastavku večeri Luna Đogani komentarisala je situaciju kada je plakala i gledala Marka Miljkovića kako spava u pabu. Sve se to dogodilo poslednje večeri ove sezone rijalitija Zadruga.

To je bilo poslednje veče u Zadruzi. Ja tada odem po celom imanju i dodirnem sve što želim, setim se lepih trenutaka koji su mi se desili. Sve sam obišla. Ja sam osoba koja se mnogo vezuje i mnogo sam se vezala za taj prostor. Uvek ću da se podsećam. Tu sam živela dve godine, proživela sam i lepe i ružne trenutke. Dok sam šetala, pogledala sam u pab. U pabu je spavao Marko - započela je Luna i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

To je bilo naše poslednje veče, posle toga svako ide svojim putem. Samo par dana pre toga smo zajedno spavali u tom kauču. Bilo mi je teško. Imala sam i potrebu da mu priđem, pa sam ljuta, pa sam besna, pa ga volim i tako se milion emocija menja. Plakala sam i bilo mi je bolje. Definitvno sam se oprostila sa ''Zadrugom'' na način koji sam želela - zaključila je pobednica Zadruge 2.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'