AKTUELNO

Folk pevač uznemirio se u TV studiju zbog skandala koji je izazvao pre nekoliko dana, pa je vidno iznerviran rešio da gledaocima objasni o čemu se, zapravo, radi.

Nedelju na izmaku obeležio je incident čiji je glavni akter bio folk pevač Aca Lukas, koji je pobesneo kada su mu ispred zgrade u kojoj stanuje radnici "Parking servisa" odneli nepropisno parkirani automobil.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je video da mu "pauk" diže automobil, Lukas je sve koji su se našli u blizini počastio sočnim psovkama, zbog čega se sada kaje. On je izneo svoju verziju priče u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i otkrio šta se, zapravo, desilo.

Foto: TvPink Printscreen

- Nisam bio parkiran na mestu za parkiranje, pauk mi je podigao auto ispred ulaza. Došao sam brzo, i kada sam video da mi uzimaju auto, poludeo sam. Počeo sam da ludim, normalno, izgrebali su mi auto. To što sam rekao je odvratno, rekao sam potpuno svesno i to čoveku koji je nedužan, ovom prilikom mu se izvinjavam. To što sam mu rekao on verovatno doživljava deset puta dnevno - rekao je vidno iznervirani pevač i dodao da je platio kaznu.

On se u naletu besa pozivao na gradonačelnika, a kako je u emisiji Tijane Price i Ognjena Nestorovića objasnio, on to nije činio zbog ličnog poznanstva, već iz drugih razloga.

Foto: TV Pink Printscreen

- Rekao sam:"Zvaću vam gradonačelnika" ne zato što ga poznajem, nego zato što je u pitanju gradska glužba, ne mogu da zovem kasirku. Izvinjavam se svima zbog prostačkih reči koje sam rekao, bio sam nervozan. Nisam se pozivao na gradonačelnika zato što ga poznajem, nego sam želeo da se pozovem na nadležnu gradsku službu - objasnio je pevač.

D. T.

#Aca Lukas

#Premijera

'