AKTUELNO

Ovo će mnoge iznenaditi!

Bivši učesnici iz prve, ali i druge sezone ''Zadruge'' redovno prate svoje cimere koji su tokom deset meseci vodili borbu u ovom najpopularnijem rijalitiju, iako zbog brojnih poslovnih obaveza često nemaju vremena da priušte sebi luksuz i uživaju u čarima slobodnog vremena.

Jedna od njih bila je Andrijana Radonić koja je priznala da nije oduševljena pojednim takmičarima koji su se plasirali u superfinale, ali je ipak podržala svoju bivšu cimerku.

Foto: Pink.rs/Miloš

Iskreno, ne mislim da bilo ko zaslužuje pobedu, jer je sve lažno i sve se tu radilo samo zarad opstanka i plasmana. Mada, moram da priznam da mi je Nadežda od svih njih najiskrenija i nju bih nekako izdvojila kao favorita, ali i Brendona, jer mi je on mnogo simpatičan i zanimljiv - rekla je Andrijana.

Ni Teodora Džehverović nije krila oduševljenje zbog ponašanja i postupaka jednog superfinaliste, pa je javno istakla da mu želi titulu broj 1.

Foto: TvPink Printscreen

Glasam da pobedi Aleksa - rekla je Teodora.

Marko Petrušević Petrući je pre nešto više od mesec dana završio svoje učešće, ali je bez ikakve sujete podržao svog kolegu i cimera sa kojim je najviše vremene proveo u zatvorenom prostoru - Aleksu Savića.

Foto: TvPink Printscreen

Učesnica koja je prošle godine osvojila prvo mesto i postala prva pobednica rijalitija ''Zadruga'', Kristina Kija Kockar iz svog ugla i posle svega što je proživela ne može da precizira koga bi proglasila pobednikom, budući da se i ovoga puta u superfinalu našla i njena oštra suparnica Luna Đogani. Međutim, nije mogla, a da ne pohvali požrtvovanost svih njih koji su mesecima delili isti životni prostor.

Foto: TvPink Printscreen

Niko. Niko ne zaslužuje pobedu u onom smislu u kom sam ja pobedila, ali mnogi su zaslužili svaku paru za sve sto su radili tamo, to moram da priznam - istakla je Kija za Pink.rs.

Sara Reljić se poistovetila sa jednim učesnikom ''Zadruge 2'', kome je poželela pobedu i naglasila zbog čega.

Foto: Pink.rs

Moj favorit je definitivno Aleksa, zato što mi je kolega, a i njegovo ponašanje me podseća na moje - rekla je kroz smeh Sara za naš portal.

Večeras u 21 čas budite uz TV Pink i pratite spektakularno superfinale druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'', a sve što ste propustili čitajte na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs.

K.Ristić; D. Božović

#Andrijana Radonjić

#Anđelo Ranković

#Marko Petrušević

#Teodora Džehverović

'