AKTUELNO

Ovo će mnoge iznenaditi!

U studiju u Šimanovcima voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Marka Miljkovića koji je osvojio drugo mesto u superfinalnoj noći ,,Zadruge 2". Voditeljka ga je upitala šta je ostalo nedorečeno u Beloj kući i da li će objasniti neke svoje postupke.

Foto: TvPink Printscreen

Objasniću svima zašto sam radio neke stvari u nekim trenucima. Što se tiče mog bezobzraluka u ''Zadruzi'', on će tamo i ostati, neće se nastaviti, ako oni budu fini prema meni. Ja očekujem da se susretnem sa svima sa kojima nisam u nekom kontaktu. Bez obzira što nismo u ''Zadruzi'', ja ću odgovoriti na svako pitanje, na svaku provokaciju. Ako nema sujete, onda će biti sve u redu - započeo je Marko.
Devojke sa kojima si bio u površnim vezama i tvoj stav zbog kog su te mnogi osudili, kada je reč pre svega sa Majom. Problem je u tome što si ti rekao da si je šutnuo, a ti imaš objašnjenje zašto si to rekao? - upitala je voditeljka.

Foto: TvPink Printscreen

To se desilo spontano, tamo smo se videli i tako se desilo spontano. I opet kažem, osećao sam da je tako trebalo, bila je zanimljiva i simpatična. Nikad nisam izgovorio da mi se sviđa, niti da želim vezu sa njom. Bio sam grub zbog njenog ponašanja, kada je uvredila Lunu i umešala se u našu vezu, kad je govorila da sam ja njoj slao neke signale. Znam da sam ponizio sebe kada sam je vređao, ali šta je tu, jednostavno sam hteo da sklonim tu devojku sa strane, ja sam video da sa njenih strana ima emocija. Kada sam stupio u vezu sa Lunom, gledala je na sve načine da se umeša u našu vezu - odgovorio je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

O. Bogdanović

#Zadruga 2

'