AKTUELNO

Pevačica i njen suprug ispitani su u policiji zbog optužbi njenog bivšeg emotivnog partnera Milana Popovića.

Prijavu  koju je Milan Popović podneo protiv Igora i Severine Kojić zbog objavljivanja nagih fotografija njegovog i pevačicinog sina A. P. na društvenim mrežama, danas je dobio svoj epilog. Naime, danas su u službenim prostorijama UKP Beograd obavljeni razgovori sa Severinom i Igorom Kojćem.

Foto: Pink.rs

Sin pevača Dragana Kojića Kebe objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju maloletnog  A. P. (5) na kojoj on ne nosi odeću, pa je njegov otac Milan odmah reagovao.

Foto: Pink.rs

Bez obzira na reakciju detetovog oca, Igor fotografiju nije uklonio sa pomenute društvene mreže, što je dodatno pogoršlo ceo slučaj.

Osim toga, Popović je nedavno podneo prijavu i protiv Severine zbog zanemarivanja njihovog sina, pošto se pevačica navodno nije javljala kada je pokušavao da stupi u kontakt sa njom, kako bi joj vratio Aleksandra u dogovoreno vreme.

Zbog svih tih optužbi Severina i Igor, saslušani su danas u prostorijama kriminalističke policije.

Foto: Pink.rs

Iako su na saslušanje, kako saznajemo pozvani zbog gore navedenih činjenica, Igor je kroz osmeh novinarskim ekipama rekao:

- Bili smo na saslušanju zbog spota "Silikoni", jer je previše agresivan.

Severina takođe nije želela da govori o razlozima dolaska, već je na pitanja novinara odgovarala kroz šalu, rekavši da su fotografije koje su rađene za njen spot "Silikoni" fantastične.

Pink.rs

#Igor Kojić

#Milan Popović

#Policija

#Severina Kojić

'