AKTUELNO

Danas pravi veliko slavlje povodom rođenja sina!

Darko Lazić je danas priredio gala proslavu u Pećincima povodom rođenja njegovog sina Alekseja, koji je na svet došao 24. juna. Njegova verenica Marina Gagić ostala je kod kuće, pa je Darko ovoga puta slavio sa prijateljima i porodicom.

On je za naš portal otkrio zašto ranije nije priredio veselje, pa je otkrio da je sa svojim najbližima nazdravio već u ponedeljak.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Ja nisam mogao ranije da se organizujem, neplanski je bilo slavlje u ponedeljak kada se Marina porodila. Trebalo je slavlje da bude u sredu, ja nisam bio u mogućnosti, ali nikad nije kasno - rekao je Darko.

Lazić je odmah kada se Marina porodila istetovirao ime svog naslednika na ruci, a sada je ispričao da je jedva dočekao da ima novi povod za tetovažu.

Ja sam jedva čekao da imam razlog da se istetoviram. Lorena još nije videla batu, ona generalno voli decu. Ja sam srećan čovek posle svega što se izdešavalo, danas sam najsrećniji - bio je vidno uzbuđen pevač.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

On se osvrnuo i na osude koje je pretrpeo od strane javnosti zbog izjave da je "sin nešto posebno", te je istakao da svoju ćerku Lorenu voli najviše na svetu.

Ja nikad ne pravim razliku između sina i ćerke. Lorena je moje prvo dete i najviše je volim, kao što volim i Alekseja, on je drugo dete. Ćerkica je maza, ona ti ulazi pod kožu, a sin je naslednik. Dve potpuno različite ljubavi. Marina je sada kod kuće, odmara se. Ja nikome nisam stigao da odgovorim na čestitke, sramota me. Kuma je kao prva čestitala, kuma je uvek prva - zaključio je Lazić.

Kompletan intervju sa pevačem možete pogledati u narednom snimku.

Pink.rs

#Darko Lazić

'