AKTUELNO

Priredila veliko slavlje povodom rođenja naslednice.

Bivša članica Alegro benda, Slađa Dragaš danas proslavlja rođenje svoje ćerkice Mile. Ona je napravila veselje za svoje prijatelje i kolege u rodnom Obrenovcu a ekipa portala Pink.rs bila je na licu mesta.

Foto: Pink.rs

Slađa se nedavno ostvarila u ulozi majke a ovo je njena najbitnija uloga u životu, zato nije propustila priliku da sa sebi dragim ljudima proslavi dolazak na svet svoje naslednice.

Njen suprug i ponosni tata, Zoran Dragaš, na proslavi je nosio majicu sa natpisom "Milin stari" dok je Slađa dobila tortu na kojoj piše "Hvala ti mama, Mila" s obzirom na to da pevačica danas proslavlja i svoj rođendan.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Eto povoda za slavlje, nadam se da sada neću plakati. Ja sam jako emotivna osoba pogotovo kada su ovako bitne stvari u pitanju. Hvala vam što ste došli. Večeras slavimo Milino rođenje, hteli smo da to bude kad se ja malo odmorim i kada vidimo da je sve hvala Bogu sve ok. I moj je rođendan, ali nije to povod, povod je njeno rođenje. Nadam se da će se fino provesti oni koji budu bili ovde, pošto će mama da ide već za sat vremena. Više se planovi ne prave po sobi, nego po njoj. Ja sam i zaboravila da mi je rođendan, prešaltala sam se na oporavak moj i da ona bude dobro, to mi je bilo najvažnije. Ne slavim svoj rođendan, slavimo u krugu najbližih prijatelja koje ja mnogo volim. Iako smo birali radni dan, neke naše kolege neće doći jer rade, ali svakako hvala svima. Mila je nervozna kada se presvlači, tata kaže da je to super jer znači da neće biti starleta sigurno, ne voli da bude gola. Divna je beba bar za sada, ne bih mnogo da je hvalim da ne pošizi. Ona je jedan dobar spoj mene i Zokija, inače liči skroz na tatu, ali ja se ne bunim - rekla je ponosna mama.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: NIKADA NEĆETE POGODITI O KOME JE REČ: Naša pevačica objavila fotke iz detinjstva, niko je nije prepoznao!

Poznato je da je Slađina najbolja prijateljica sa estrade Seka Aleksić, pa smo je pitali i da li namerava da svoju Milu spoji sa Sekinim sinom Jakovom.

Može, može, Seka se šali da čeka snajku, ali što da ne - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj, ona je poslala poruku svom ženama koje se bore za potomstvo.

Najvažnije je da ne odustajete, ako imate jaku želju i cilj, sigruna sam da će sve da bude kako treba. Treba vam i jak partner, to je jako bitno da niko ne stvara pritisak - navela je Slađa.

Autor: R. L./ K. R.

#Slađa Allegro

#Slađa Vujičić

'