AKTUELNO

Želi da se odmori od rasprava sa njim.

Prvi intervju za večeras voditelj Ognjen Amidžić je uradio sa Lunom Đogani. Blogerka je sa voditeljem podelila svoje utiske i osećanja povodom svađe koja se dogodila prethodne večeri sa Markom Miljkovićem.

Luna je istakla da joj je drago što nije ceo dan progovorila sa Markom i da više ne može da trpi uvrede koje dobija od svog dečka.

Foto: TvPink Printscreen

Marko i ja smo po ko zna koji put imali konflikt. Razlog je glupost, iz dosade. Ja sam osetila da nešto nije u redu. Neke stvari ne mogu da tolerišem. Ne znam šta će napolju da bude. Najviše me bole uvrede. Ja sam plakala u garderoberu, pričala sam kako ne mogu više, tu mi je Maja prišla, nisam mogla da je ''mršnem''. On je meni sinoć kao nekom keru rekao da mu se ne obraćam 24 časa. Ja nisam nikakva keruša da on meni može da kaže da nećemo pričati. Ceo dan nismo pričali i to mi iskreno prija. Pukao mi je film, uopšte mi ne nedostaje, drago mi je što ceo dan nismo pričali. Razočarala sam se u oboje. Baš sam pukla. Dosadilo mi je da mi on postavlja ultimatume - pričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'