AKTUELNO

Luna želi da njena veza sa Markom izgleda kao Anina i Davidova.

Luna Đogani izjavila je da je ljubomorna na vezu Ane Korać i Davida Dragojevića, a zatim je poželela da se njen dečko Marko Miljković isto ophodi prema njoj, kao što to čini Dragojević prema Koraćevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

O ovoj temi se polemisalo večeras tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Voditelj je rekao i kako je Marko Miljković izjavio da za njega ljubav Ane i Davida nije prava ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Marka poštujem. To što on radi, ja ne bih radio, on ne bi radio ono što bih ja... On je smireniji, ja sam srčaniji. Ne provodim vreme toliko sa njima. On ima drugačije viđenje na to. Mi smo totalno dva različita momka. Ja neke stvari ne bih rekao Ani, kao on Luni - rekao je David kom se nije svidelo Markovo mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja Lunu odlično poznajem. Ona želi pažnju. Ona nije ljubomorna na nas, ali mislim da želi više pažnje. David mene ne bi nikada uvredio i ne bi mi rekao nijednu ružnu reč. Ona Lunina veza od prošle godine se nikada neće ponoviti, ovo je isto ljubav. Ovo je neka normalnija priča. Mislim da ga voli, ali na mirniji način - bio je Anin komentar.

PROČITAJTE: HOĆU DA BUDEM SAMA, LEPO SE RASTAVIMO I ĆAO! Luna priznala Marku šta je muči, on ubeđen da želi RASKID sa njim! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je ovo lepo što je rekao, ali ja samo govorim sa moje tačke gledišta. Meni nije prihvatljivo to. Oni su previše zajedno. Kada smatram da je Luna pogrešila, ja ne mogu da je branim. To je jače od mene - pričao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Luna Đogani

'