AKTUELNO

U jednu ruku je srećna, ali i zabrinuta zbog toga što je kod svoje naslednice uočila osobine na koje ona nije ponosna.

Muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" polako, ali sigurno ulazi u samu završnicu, a stalna članica žirija Nataša Bekvalac, koja je inače svoje prve korake u svetu muzike pravila na festivalima širom regiona, ističe da u vreme kada je ona bila dete nije bilo uslova poput onih koje Pink pruža talentovanim tinejdžerima.

Foto: TvPink Printscreen

- Mislim da sam i ja imala ovakve uslove, da bih bila jako srećna. Ja kao dete nisam imala ovakvu produkciju, ovakle uslove... Sve smo morali sami da radimo - prisetila se pop zvezda, u čijoj karijeri je važnu ulogu imala njena majka.

- Tu sam tek videla koliko je važna podrška roditelja. Da moja mama nije išla sa mnom na dečije festivale i da nismo proputovale, sigurno se danas ne bih bavila ovim poslom - iskrena je Bekvalčeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nataša, inače majka dve ćerke Hane i Katje, ističe da se nada da će pronaći desetak slobodnih dana kako bi mogla da otputuje sa svojim naslednicama kod kojih, priznaje, već uočava svoje karakterne osobine.

- Pogotovo kada je Katja u pitanju! Srećna sam, ali me malo i boli glava - iskrena je Nataša.

Taj bunt i kapric koji ja često imam, pogotovo kad sam bila klinka. U tinejdžerskim godinama i ranim dvadesetim je to baš bilo izraženo kod mene, mislim, i sada je - priznala je Bekvalčeva u "Premijeri".

Pink.rs

#Hana Ikodinović

#Katja Bekvalac Lazukić

#Nataša Bekvalac

'