AKTUELNO

Slavi sreću svoje naslednice.

Ćerka srpske folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović je pre samo četiri dana objavila drugu pesmu pod nazivom "Rane" koja se posle nekoliko sati našla na prvom mestu u trendingu na Jutjubu.

Foto: Printscreen YouTube/Anastasija Raznatovic

Anastasijin novi hit je pobrojao sve simpatije milionske publike i zavredeo pozitivne kritike, a naročito je veliku popularnost stekao među omladinom. Naša balkanska diva, Svetlana Ceca Ražnatović je istakla da je za ovaj uspeh isključivo zaslužna njena ćerka i da je zbog toga veoma ponosna na nju.

Pročitajte još: STANIJA BRUTALNO ISPROZIVALA SANDRU AFRIKU ZBOG TOMOVIĆA: Zadrugarki prekipelo što joj zameraju šetnju sa Gastozom, pa oplela po pevačici i bivšem dečku! (VIDEO)

Na društvenoj mreži Instagram, Ceca je objavila fotografiju svoje naslednice i javno pohvalila uspeh svoje ćerke i uputila poruku koja je sve raznežila.

Foto: Printscreen Instagram

Nisam želela da ti se mešam dok si radila na pesmi i spotu. Pustila sam da sve uradiš sama. Dala sam samo svoj savet o pesmi. Poruke koje danima dobijam i ono što vidim, čine me da budem najponosnija majka na svetu. Volim te, beskrajno! Bravo devojko - napisala je Ceca na svom Instagram nalogu.

D. B.

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'