AKTUELNO

U teškom periodu posle operacija, najveću podršku pružala joj je upravo mama.

Plastične operacije su na javnoj sceni odavno prestale da budu tabu, ali i dalje iznenađuje do kojih ekstrema su poznati spremni da odu.

Tako je i tridesetjednogodišnja ćerka slavne glumice Olivije Njuton Džon, Kloi Latanzi, potpuno promenila lični opis u želji da izgleda savršeno.

Ona je javno priznala da se kaje zbog svega pto je radila na svom licu i telu.

- Dva puta sam išla na operaciju grudi, stavila sam implatante u usne i filere u lice. Sve je to bilo katastrofalno. Usne su mi izgledale smešno, a prvi put sam silikone u grudi stavila sa 18 godina u Australiji i ta operacija me je unakazila - ispričala je Kloi.

Ona je tek nedavno popravila štetu operacije grudi, što ju je koštalo 10.000 dolara.

- Tom operacijom sam se počastila jer sam uspela da ostavim drogu i alkohol - rekla je Latanzi, koja je 2013. bila šest meseci na odvikavanju od zavisnosti, a morala je da izleči i poremaćaj u ishrani.

Kloi sada voli svoje telo i obožava da ističe nove grudi, a u svemu tome ju je podržavala majka, jer je znala koliko joj ćerka pati.

Na sve operacije, Kloi je potrošila pola miliona dolara, a osim svega što je priznala, korigovala je i nos, ubrizgavala botoks i bila je na liposukciji.

Iako se spekulisalo da je izvadila rebro da bi dobila Barbi figuru, Olivijina ćerka je to demantovala.

- Nikada ne bih izvadila važan deo svoje anatomije. Samo nosim korset za trening i vežbam svakodnevno kako bih ostala u formi - rekla je Kloi.

Autor: Pink.rs

#Kloi Latanzi | Chloe Lattanzi

#Olivija Njutn Džon

#glumica

'