AKTUELNO

Bilo joj je neprijatno!

Pevačica Maja Trumbetaš rešila je da kako kaže predstavi samo ono u čemu je najbolja, a to je pevanje. Ujedno, zbog svega toga, prekinula je snimanje spota za njenu novu pesmu „Dušo prodana“, a prema našim izvorima, na samom snimanju uopšte nije bilo prijatno.

Foto: Maja Trumbetaš/Promo

Vrlo neprijatno je bilo svima. S obzirom na to da je u braku, pevačici je bilo izuzetno neprijatno da u krevetu snimi slobodne scene u donjem vešu i to sa atraktivnim manekenom. Reditelj je nekoliko puta objasnio da je to neophodno, pa je pevačica istog trenutka prekinula snimanje i rekla ekipi da se spakuju i odu - otkriva naš izvor.

Uzimajući u obzir koliko košta jedan snimajući dan, pevačica nije htela da pristane na kompromis, te je za samo par sati uspela da organizuje novu ekipu koja će raditi na ekranizaciji njene pesme.

Foto: Maja Trumbetaš/Promo

Pozvala je nekoliko prijatelja i došla je do jedne ekipe koja je već sarađivala sa njenim ostalim kolegama. Sve je pomereno za dan kasnije, čak je i isti maneken angažovan za novu verziju spota - otkriva naš dobro obavešten izvor.

Spot je na kraju snimljen nakon nekoliko sati i Maja je snimala svoje deonice sama, bez manekena. Pogledajte o kakvim se spornim scenama radi:

PROČITAJTE JOŠ: BECA FANTASTIK IZVEO SUPRUGU I SINA IZ PORODILIŠTA: Ponosni otac stigao u bolnicu sa cvećem i kolevkom u ruci! (VIDEO)

Pink.rs

#pevačica

'